Thuisborg

Thuisborg koopt woningen en verhuurt deze direct aan de verkoper terug. De verkoper krijgt zo de beschikking over het vermogen dat eerst in het huis vastzat. Wij streven naar eerlijke aankoopprijzen en betaalbare huren. Dat vertaalt zich in een maatschappelijk verantwoord rendement voor investeerders en huizenkopers. Dit proces van woning of overwaarde verzilveren (sale and lease back of ‘verzilverd wonen’) is in landen als Frankrijk en Duitsland heel populair, maar in Nederland is het minder bekend.

> Lees meer

Modulaire Woningen

De traditionele woningoplossingen voorzien niet meer in de juiste behoefte. Mensen willen slimmer en goedkoper wonen. Waar dat nodig is, wonen mensen het liefst bij hun verzorgers in de buurt, en vice versa. Wij bieden de mogelijkheid om voor korte of langere tijd – voor zolang het nodig is – bij uw mantelzorger te zijn voor de (dagelijkse) ondersteuning, maar wel met zelfstandigheid, comfort, veiligheid en privacy.

> Lees meer

Investeren in Woningen

Onze producten zijn bedoeld voor investeerders die willen profiteren van de prijsontwikkelingen op de Nederlandse particuliere woningmarkt. Met het aangetrokken vermogen worden goed verkoopbare en langdurig verhuurde woningen aangekocht en wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de Nederlandse woningmarkt en informatievoorziening aan woningeigenaren.

> Lees meer

Door samenwerking met partijen van binnen en van buiten de vastgoedsector en door de ontwikkeling van online platformen voor het matchen van investeerders en aanbieders van woningen biedt Thuisborg oplossingen voor de Nederlandse woningmarkt.

Voor deskundigen op het gebied van wonen en zorg, makelaars en financiële planners staan wij altijd open voor netwerkvorming en samenwerking. De huizenmarkt en de hulp- en zorgverlening zijn de afgelopen jaren veranderd. Deze veranderingen vragen om innovatie.